Over Vidialis

Kwaliteit boven kwantiteit

Mijn naam is Carmen Berends. Ik ben 27 jaar oud. In 2015 heb ik mijn bachelor fysiotherapie afgerond op Thim van der Laan in Nieuwegein. In 2016 ben ik gestart met de masteropleiding kinderfysiotherapie in Utrecht welke ik in 2019 succesvol heb afgerond. In de tussentijd heb ik met zowel volwassenen en kinderen gewerkt in een eerstelijnspraktijk in een gezondheidscentrum. Zelf hou ik enorm van sporten, ik vind het daarom ook ontzettend leuk om sporters zo te begeleiden zodat ze zo snel mogelijk hun passie weer kunnen uitvoeren. Ik ben de master kinderfysiotherapie gaan volgen omdat ik het erg leuk vind om met kinderen te werken en sinds ik zelf moeder ben geworden is deze passie alleen maar groter geworden. In mijn praktijk zal ik zowel kinderen als volwassenen behandelen.

Het menselijk lichaam is gemaakt om te bewegen en ik ben er van overtuigd dat iedereen hier beter en gezonder van wordt. Dit is natuurlijk toe te passen op alle niveaus, van op hoog niveau sporten tot graag in beweging willen komen, ik wil u hier graag bij helpen.

Ik ben mijn eigen praktijk gestart omdat ik kwaliteit boven kwantiteit plaats. Ieder mens is uniek en zo sta ik er ook in. Heeft u dus vragen over bepaalde klachten, bij u of uw kind, of wilt u graag een afspraak maken? U bent van harte welkom.

Neem contact op

Wilt u graag een afspraak maken of heeft u nog verdere vragen?

Email Adres

info@vidialis.nl

U kunt bellen naar

06-18519278

Locaties

De tuinderij 14 3833SC Leusden

Bavoortseweg 9a 3833BM Leusden